Un jurnalist și analist pe probleme militare, Babak Taghvaee, a publicat pe contul său de Twitter un videoclip scurt în care arată un convoi militar cu 18 tancuri de luptă ale armatei Egiptului poziţionate lângă granița cu Libia, informează defence.

„Acest videoclip înregistrat în urmă cu câteva minute arată 18 tancuri principale de luptă ale armatei Egiptului M1A2 Abrams, la granița cu Libia, gata să intre în țară pentru a fi folosit împotriva milițiilor islamiţtisusținuţi de GNA și mercenari sirieni!”.

Acesta este mesajul jurnalistul Babak Taghvaee pe contul său de Twitter şi devenit viral. El a mai adăugat că cel puțin șase elicoptere de atac Mi-24 din Egipt au fost depistate, de asemenea, în această zonă.

Egiptul a dezvăluit un plan pentru a pune capăt războiului civil din Libia, într-o inițiativă acceptată de comandantul forțelor estice libiene care au suferit pierderi grele în ultimele săptămâni.

Președintele egiptean Abdel Fattah El-Sisi a anunțat planul de la Cairo, alături de Khalifa Haftar, șeful armatei naționale libiene (LNA) și Agila Saleh, șeful parlamentului ales al Libiei.

mai mult la   /evz.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.